Szállítás

Húsvéti szállítási rend - 2017:

Április 13 (csütörtök) helyett a Marosvásárhely, Segesvár, Keresztúr, Kolozsvár, Medgyes, Szováta, Parajd, Szászrégen, Dézs, Beszterce, Torda, Radnót, Aranyosgzéres útvonalon április 12.-én (szerda) szállítjuk ki a termékeket. Április 14 (péntek) helyett a Csíkszereda, Kérdivásárhely, Sepsiszentgyörgy, Kovászna valamint a Brassó, Bran, Brassó-Pojána, Predeal, Azuga, Busteni, Szinaja, Comarnic, Campina, Ploiesti, Ilfov, Bukarest, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Campulung útvonalakon április 13.-án (csütörtök) szállítjuk ki a termékeket. A zökkenőmentes szállítás érdekében felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy húsvéti rendelésüket időben, április 10.-éig, hétfő éjfélig jutassák el hozzánk.

Megértésüket köszönjük és kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk.

Általános információk

Minden rendelést hétköznapokon 09:00-15:00 között rögzítünk. A rögzítést követően munkatársunk telefonon keresi meg Önt, hogy egyeztesse a szállítás és a termék átvételének időpontját. Ezt követően a termékeket becsomagoljuk, előkészítjük szállításra.
A termékek szállítása saját hűtőautóval vagy kisebb mennyiség esetén hűtőládában történik. A termékek biztonsága érdekében nem áll módunkban futárszolgálattal vagy postai úton szállítani. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy csak 5 kg feletti megrendeléseket áll módunkban házhoz szállítani.
Termékeinket három útvonalon szállítjuk heti rendszerességgel, valamint egy útvonalon havi rendszerességgel. Csütörtökön Kolozsvár, Torda, Aranyosgyéres, Dézs, Marosvásárhely, Szászrégen, Szováta, Parajd, Beszterce valamint az út mentén található településekre juttatjuk el termékeinket.
Pénteken pedig Bukarestbe, a Prahova völgyén és az Olt völgyén és a Csík és Szentgyörgy környékén szállítjuk házhoz megrendeléseiket.

Értesítjük a kolozsvári útvonalon rendelő vásárlóinkat, hogy amennyiben a rendelés hetén szeretnék megkapni termékeinket, legkésőbb kedden adják le azokat. Akik pedig Bukarestbe és a felé vezető útvonalon szeretnék átvenni termékeinket, kérjük, legkésőbb szerdáig adják le kéréseiket annak érdekében, hogy még a vásárlás hetén megkapják a szállítmányt.

Termékeinket minden esetben hűtőautóban vagy hűtőládában szállítjuk, hogy kiváló állapotban érkezhessenek meg Önhöz, frissességüket és zamatukat megőrizve. A rendelés átvétele után a termékek hűtőben tartandók. Amennyiben a rendelés fagyasztott terméket is tartalmaz, azt tanácsos a mélyhűtőben tárolni, amíg felhasználásra nem kerül. Minden terméket vákum csomagolással látunk el, amely segít a termék frissen tartásában.
A termékek szavatossági idejét minden csomagoláson feltűntetjük. A fizetés minden esetben az ügynöknek történik. Az általunk kiállított számla a szállítás díját is tartalmazza. A szállítás költségeit minden esetben az ügyfél állja.

Amennyiben nincs megelégedve a kézhez kapott áru minőségével, kérjük ezt azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak és 100% -ban visszatérítjük költségeit vagy becseréljük a nem megfelelő terméket

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz:
+40 742 156971

Az 5 - 50 kg közötti megrendelések szállítása:

Időpont Szállítási útvonal* Rendelés feladásának legkésőbbi időpontja Ár
Csütörtök Marosvásárhely, Segesvár, Keresztúr, Kolozsvár, Medgyes, Szováta, Parajd, Szászrégen, Dézs, Beszterce, Torda, Radnót, Aranyosgzéres Azonos héten kedd 15:00 20 Lej/csomag
Péntek Csíkszereda, Kérdivásárhely, Sepsiszentgyörgy, Kovászna Azonos héten szerda 15:00 20 Lej/csomag
Péntek Brassó, Bran, Brassó-Pojána, Predeal, Azuga, Busteni, Szinaja, Comarnic, Campina, Ploiesti, Ilfov, Bukarest, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Campulung Azonos héten szerda 15:00 25 Lej/csomag
Havonta egyszer Piatra Neamt, Roman, Jászvásár, Suceava, Botosani, Radaut, Bacau, A szállítás pontos időpontjáról érdeklődjön telefonon: 0742 156971 25 Lej/csomag

*A megadott települések 5 km-es körzetében is vállaljuk a termékek szállítását.

Interaktív térkép:

Az 50 kg feletti megrendelések szállítása:

A Honor Vadhúsüzem nagyobb rendelési igények kiszolgárára is készen áll. Annak érdekében, hogy ez a szállítmány is gyorsan célba érjen, kérjük, hogy amennyiben rendelésének össztömege meghaladja az 50kg-ot, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz (tel: +40 742 156971)!
50 kg feletti megrendelések esetén a szállítás személyreszabottan történik, így nem szükséges a kis csomagok szállítási útvonalához igazítani a megrendelést.