Cerb cu fructe

Ingrediente pentru 4 persoane:Cerb cu fructe

  • 1 kg spată de cerb
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei
  • 100 g mere
  • 100 g pere
  • 60 ml sherry brandy
  • 3 linguri smântână
  • 50 g unt
  • 1 linguriţă zahăr

Preparare: După ce se sărează şi piperează carnea, se căleşte în ulei încins şi apoi se coace în cuptorul încins timp de 40 de minute. Între timp se stropeşte de mai multe ori.

Se cojesc merele şi perele, se scot sâmburii, se călesc în unt încins. Se adaugă brandy, sare, piper, zahăr, smântână şi se dă un clocot.

Se taie carnea felii, se toarnă peste sosul de fructe şi se serveşte cu tăiţei.




Produse promoționale

Descoperiți plăcerea culinară a cărnii de vânat. Selectați din produsele nostre promoționale.