A vásárlás menete

Az online rendeléshez minden esetben előzetes regisztráció szükséges, ahol megadhatja e-mail címét, telefonszámát, valamint szállítási és számlázási címét. Kérjük figyelmesen töltse ki a mezőket, mivel munkatársunk ezen információk alapján tudja majd felvenni Önnel a kapcsolatot. Bizalmas adatait csak belső rendszerünkben tároljuk, harmadik félnek nem adjuk ki.

Regisztráció után a megadott felhasználónév és jelszó segítségével belépve válogathatja össze a kívánt termékeket.

Amennyiben akciós kupon kóddal rendelkezik, kérjük azt a megjegyzés rovatban jelezze.

A rendelését a “Rendelés elküldése” gombra kattintva véglegesítheti.

A rendelést követően a vevő egy visszaigazoló e-mailt kap, amely tartalmazza a rendelés adatait.

Minden rendelést hétköznapokon  09:00-15:00 között rögzítünk. A rögzítést követően munkatársunk telefonon keresi meg Önt, hogy egyeztesse a szállítás időpontját. Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy csak 5 kg feletti megrendelés esetében áll módunkban a termékeket házhoz szállítani.

Ezt követően a termékeket becsomagoljuk, előkészítjük szállításra, majd továbbítjuk a futár szolgálatunknak, aki az előre egyeztetett időpontban keresni fogja Önt a rendeléskor megadott szállítási címen.

A fizetés minden esetben az futárnál történik. Az általunk kiállított számla a szállítás díját is tartalmazza. A szállítás költségeit minden esetben az ügyfél állja.

Termékeinket hűtőautóban vagy hűtőládában szállítjuk, hogy kiváló állapotban érkezhessenek meg Önhöz, frissességüket és zamatukat megőrizve. Amennyiben nincs megelégedve a kézhez kapott áru minőségével, kérjük ezt azonnal jelezze ügyfélszolgálatunkon és 100% -ban visszatérítjük költségeit, vagy becseréljük a nem megfelelő  terméket.