Vadaspark

Nyerj páros belépőt az Ivói Vadasparkba. Márciusi online vásárlóink között egy kétszemélyes vadaspark belépőt sorsolunk ki. Rendeljen on-line és vegyen rész a sorsoláson.

Vadaskertünk Erdély szívében helyezkedik el. Az Ivói Vadaspark Hargitavadaskert
megyében található, Ivó falu mellett, Székelyudvarhelytől 26 kilométerre, 400 hektáros területen. Állatállományunk gím és dámszarvasból, vaddiszóból és muflonból áll.

Célunk, hogy a lehető legnagyobb szabadságot biztosítsuk állatainknak - így természetes környezetükben fejlődhetnek.

Büszkék vagyunk arra, hogy Erdély, természeti erőforrások tekintetében, a mai napig Európa egyik legérintetlenebb része, ezért mi is célunknak tekintjük a természetbarát gazdálkodást és a környezetvédelmet. Kis változtatásokat leszámítva (a park megközelítését szolgáló út rendbetétele, túraösvények kialakítása) a parkjaink természetes flórája és faunája érintetlen. Felismertük, hogy az általunk nevelt állatok egészsége szoros kapcsolatban áll a környezetükkel, ezért parkjaink területén minden tekintetben támogatjuk a biodiverzitást.

Állatainkat az emberi környezettől távol, természetes élőhelyükön tartjuk, ígyvadaskertterületén is megtalálható táplálékot fogyasztják. Ez a stresszmentes környezet ideális állattenyésztésre, hisz a természetes tápláléknak, az emberi beavatkozás hiányának és a szabad mozgástérnek köszönhetően az állatok egészségesek és húsuk kiváló ízű. Véleményünk szerint ez a tartásmód a legkiemelkedőbb minőségű hús titka.

A húsfeldolgozásra az Ivó faluban található korszerű üzemben kerül sor. Itt egy felkészült és tapasztalt szakemberekből álló csapat gondoskodik a legkiválóbb minőségű, tradicionális ízvilágú termékek előállításáról.

Látogasson meg bennünket és fedezze fel parkjaink vadvilágát! Vegyen részt gyalogtúrán, járja be lóháton - élményeit megörökítheti fotókon-filmeken. A túrázás és parklátogatás minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást nyújt. További információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal, vagy látogassa meg vadasparkjaink honlapját.

 

Ivói vadaspark

Kézdialmási vadaspark