Cum cumpăr?

Procesul de cumpărare:

Comenzile sunt preluate de luni până vineri, între orele 9:00-15:00.

Pentru a comanda online, este necesară crearea unui cont, în care veţi introduce adresa dvs. de e-mail, parola, numărul de telefon, adresa de livrare, precum şi datele de facturare. Vă asigurăm de păstrarea confidenţialităţii datelor.

După înregistrare, puteţi alege produsele pe care le doriţi, pe baza numelui de utilizator şi a parolei.

În cazul în care beneficiaţi de un cupon de discount, vă rugăm să introduceţi codul acestuia  în secţiunea “Comentarii”. Pentru finalizarea comenzii, alegeţi opţiunea “Trimiterea comenzii”. Veţi primi o confirmare pe e-mail care va conţine datele dvs.

Pentru a putea fi ulterior contactaţi de colegii noştri în vederea stabilirii datei de livrare a produselor, vă rugăm să completaţi formularul cu atenţie.

După înregistrare şi după stabilirea datei de livrare, produsele sunt ambalate şi sunt pregătite pentru transport, ele fiind transmise agentului nostru, care urmează să vă contacteze la ora şi locaţia stabilită.

Vă informăm că livrăm la domiciliu doar pachetele de peste 5 kg.

Faţă de cantitatea comandată la kg, cantitatea produselor livrate, poate varia nesemnificativ în funcție de calupurile existente în măcelărie, prețul pe care urmează să-l achitați la livrare - şi  care vă va fi comunicat prin e-mail sau telefon de către agentul nostru de vânzări - reflectând aceste variații. Clientul trebuie să achite doar suma exactă pentru cantitatea livrată.  Vă mulțumim pentru înțelegere.

Livrarea produselor se face în cele mai bune condiţii, cu ajutorul unei maşini frigorifice sau în ladă frigorifică,  garantându-se prospeţimea acestora.  Dacă totuşi nu sunteţi mulţumiţi de calitatea unuia sau a mai multor produse primite, vă rugăm să informaţi imediat serviciul nostru “Clienţi”, urmând ca produsul/produsele în cauză să fie schimbate sau să vă fie returnat preţul acestuia/acestora.

Pe factura emisă de noi, va fi inclus şi preţul transportului, în cazul fiecărei comenzi acesta urmând a fi suportat de client. Plata facturii se face la curier, în momentul livrării produselor.