Parcul de animale salbatice

Cumpără carne de vânat pe webshopul Honor în luna martie, 2016 și participă la tragerea la sorți. În martie cumpărătorii paginii de web carnedevanat.ro au ocazia de a câștiga o intrare pentru două persoane în Parcul de Animale sălbatice din Izvoare. Cumparătorii participă automat la tragerea de sorți. Comandă acum și câștigă!

Dispunem de un parc de animale sălbatice în partea centrală a Ardealului.Parcul de animale salbatice

Parcul de animale sălbatice Izvoarele se întinde pe o suprafaţă de 400 hectare lângă comuna Izvoarele, judeţul Harghita. Aici creştem cerbi carpatini, lopătari, mistreţi şi mufloni (o subspecie a oii sălbatice).

Porcii mangaliţa sunt crescuţi într-o fermă în aer liber din comuna Lemnia, jud. Covasna.

Între dealuri şi pâraie, la poalele Munţilor Carpaţi, parcul noastru de animale a Parcul de animale salbaticepăstrat caracterul lui natural. Suntem mândri că Ardealul rămâne unul dintre puţinele peisaje cu adevărat sălbatice ale Europei, iar noi asimilăm în modelele noastre de afaceri principiile de conservare ale acestor valori. Mergând pe principiul împrejmuirilor minime şi a realizării unui minim de căi de acces, peisajul natural, flora şi fauna rămân neatinse. Suntem conştienţi de faptul că sănătatea turmelor noastre este direct proporţională cu mediul înconjurător. Din acest motiv, pe teritoriile noastre este încurajată biodiversitatea.
Animalele crescute de noi au un contact minim cu oamenii (nu li se administrează niciodată hormoni de creştere sau antibiotice). Fiind crescute în spaţii deschise, animalele îşi caută hrana proprie, care constă dintr-o diversitate de ierburi, frunze, arbuşti, fructe de pădure şi alte plante. Pădurile de fag şi stejar asigură ghindă, ca supliment alimentar, un aliment consumat cu plăcere de mistreţi. Porcii mangaliţa primesc un amestec sănătos de cereale care le asigură o viaţă sănătoasă. Acest mediu, cu un nivel scăzut de stres, este ideal pentru creşterea animalelor sălbatice şi a porcilor mangaliţa, lucru care asigură cel mai înalt nivel de calitate, pe care vi-l putem oferi.
Toate produsele noastre gustoase sunt fabricate în mica intreprindere proprie din satul Izvoarele. Aici, o echipa de măcelari pricepuţi  şi bine pregătiţi, prelucrează carnea în loturi mici. Majoritatea produselor noastre sunt realizate după reţete tradiţionale ardeleneşti şi condimentate specific zonei. Vă invităm să ne vizitaţi în Ardeal şi să vă bucuraţi de priveliştea parcului nostru. Organizăm plimbări şi excursii cu cai în parcuri, unde se pot face fotografii sau filme. Vă oferim ajutorul nostru în rezervări pentru cazare, drumeţii sau alte activităţi de recreere.

Parcul de animale sălbatice Izvoare